שמחת חג עם הנתחים המובחרים של 'נתח אדום'
מותג הבשר 'נתח אדום', הידוע באיכותו המוקפדת וטעמו המשובח, מזמין אתכם ליהנות מנתחים מובחרים ובשרים איכותיים לסעודות החג. לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, מציעה חברת 'נתח אדום' את הסדרה החדשנית עם נתחים מוקפדים העשויים מ-100% בשר. הסדרה כוללת רצועת אסאדו עגל, אנטריקוט דק דק לפלנצ'ה, שיפודי אנטריקוט עגל, דנבר קאט סטייק פרוס ונתחי צוואר עגל לסעודות חגיגיות ומלאות טעם.
נתח אדום, מותג הבשרים הידוע באיכות הבלתי מתפשרת ובמבחר הרחב שלו, מזמין אתכם ליהנות ממבחר נתחים ובשרים לקראת החגים הקרובים. עם הנתחים המובחרים של 'נתח אדום', תוכלו ליהנות משמחת חג מלאת טעם.
ל'נתח אדום' שלל סדרות, ביניהן הסדרה המתאימה בדיוק לסעודות חג מלאות השראה: סדרת נתחים מוקפדים העשויים מ-100% בשר. הסדרה כוללת רצועת אסאדו עגל, אנטריקוט דק דק לפלנצ'ה, שיפודי אנטריקוט עגל, דנבר קאט סטייק פרוס ונתחי צוואר עגל. בדומה ליתר הסדרות שנודעו הודות לטעמן ואיכותן, סדרת הנתחים המובחרים מבטאת את ההקפדה הרבה על המוצרים הטובים ביותר המספקים טעם מושלם ואיכות חסרת פשרות.
סדרה נוספת המתאימה לסעודות חג מושקעות, הינה סדרת הנתחים הגולמיים, המביאה לצרכנים נתחי בשר איכותיים שנפרסו בקצביה של החברה בהתאם למיומנות שנרכשה על סמך ניסיון של עבודה רבת-שנים עם בשר לסוגיו השונים. האיכות כמו של קצביית בוטיק המעניקה חותם עמוק של איכות. מה שנותר הוא רק לפתוח את האריזה, להפשיר, לתבל ולבשל.
בנוסף, ל'נתח אדום' סדרת מוצרים ל'על האש' עם תיבולים אותנטיים וייחודיים המאפשרים לשים אותם ישר על האש וליהנות מחוויית טעם מושלמת, בדיוק כפי שאתם רוצים בשביל לעשות 'על האש' מושלם וחווייתי עם המשפחה לימי חול המועד. הסדרה כוללת מגוון רחב של שיפודים עם תיבול או בלי, לרבות פרגיות, אנטרקוט, כבד עגל וכדומה.
סודם של מוצרי הסדרה נעוץ באיכות המוקפדת שעוטפת אותם, הכוללת שימוש בנתחי בשר מובחרים ומשובחים, ירק טרי שנחתך בקפידה ובתיבול איכותי ממש כמו בבית בתוספת הידע המקצועי של החברה.
סדרות מוצרי הבשר של חברת "נתח אדום" משדרגות כל ארוחה המשלבת בשר עם נתחים מובחרים מחומרי הגלם האיכותיים והמוקפדים ביותר. הסדרות מציעות מנעד רחב של אפשרויות וטעמים, במטרה להתאימן לטעם האישי של כל אחד. לכל עיתוי יש את הנתח שלו שמשלב איכות של בית עם טעם של שף.
חברת נתח אדום הוקמה על ידי הרב עוזי ביטון אשר בעברו עבד כשף בבתי מלון נחשבים ברחבי הארץ. לאחר עבודתו כשף במלונות, עבר לתחום הבשר ושימש כמנקר בכמה בתי מטבחיים במסגרת גופי כשרות מובחרים בארץ. עם שנות ניסיון רבות בתחום הקולינרי והעבודה המקצועית עם נתחי בשר טריים, הוא המשיך לעבר היעד הבא שמחבר בין שני העולמות והקים את חברת "נתח אדום".