מתכון לפסטה טונה עם זוקיני צרוב, זיתים ואורגנו.
עם החזרה לשגרה של אחרי החגים, אין דבר מתאים יותר מאשר ארוחה מפנקת שלהכנה שלה
שותפים כל בני המשפחה. אז קבלו את המתכון המיוחד שסטארקיסט מגישה לכם: פסטה עם 100%
טונה איכותית, זוקיני צרוב, זיתים ואורגנו – חגיגה של טעמים מיוחדים שיוסיפו צבע לימי החורף…
הטונה של סטארקיסט זוכה לכשרות של בד"ץ העדה החרדית.
מצרכים: (ל-4 מנות)
2 קופסאות נתחי טונה סטארקיסט בהירה בשמן (מסוננות).
1 חבילת ספגטי
2. מכלי עגבניות מרוסקות
2-3 זוקיני
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ
5 שיני שום, קצוצות או כתושות
1 כף עלי טימין
10 זיתי קלמטה, מגולענים וחצויים
חופן עלי אורגנו/בזיליקום
1 מכל רסק עגבניות, 100 גרם
מלח, פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
1. חוצים את הזוקיני וחותכים לרבעים, כך שמתקבלים מקלות זוקיני.
2. במחבת פסים מעט משומנת, צולים את הזוקיני עד שמופיעים סימני צריבה והם מתרככים
קלות (לחילופין ניתן לצרוב על מחבת רגילה, אך התוצאה תהייה זוקיני רך יותר).
3. בסיר מחממים מעט שמן, מוסיפים פלפל ירוק חריף, שום מלח, פלפל ומטגנים קלות
(מוודאים שהשום לא ייחרך).
4. מוסיפים את הטימין ורסק העגבניות. מבשלים מעט ומוסיפים את העגבניות המרוסקות.
5. מוסיפים רבע כוס מים, סוגרים עם מכסה ומבשלים את הרוטב עד שמסמיך קלות ומבעבע.
6. מוסיפים את הזוקיני הצלוי לתוך הרוטב לכ- 5 דק' נוספות. טועמים ומתקנים תיבול.
7. מוסיפים את הטונה, הזיתים ועלי האורגנו /בזיליקום ומערבבים קלות ( לכ 2 דק3' ).
8. במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. מסננים (שומרים מעט מהמים
שבהם התבשלה הפסטה ומוסיפים לרוטב במידת הצורך).
9. מוסיפים את הפסטה לרוטב העגבניות. מערבבים ומגישים חם עם עוד עלי אורגנו/ בזיליקום.
זו בדיוק הארוחה שאתם מחפשים:
השארת תגובה

